Nova reivindicació de la PAH per demanar urgència a l’hora de donar els pisos als afectats principals. La plataforma ha accedit a l’Oficina d’Habitage del carrer de Bolívia en protesta perquè famílies desnonades o en vies de ser-ho esperen més de nou mesos a poder tenir un pis i, mentrestant, el desallotjament no s’atura. L’entitat demana també informació respecte als 1.800 habitatges cedits pel banc BBVA que se suposava havien d’agilitar el procés. La PAH ha abandonat l’edifici després que l’Ajuntament i la Generalitat els hagin citat a una reunió el dia 10 d’abril per abordar les seves reivindicacions.

A les 11 del matí, una trentena de persones de la PAH Barcelona han entrat a l’Oficina d’Habitatge del carrer de Bolívia, 105 per desenvolupar-hi una acció sorpresa. La reivindicació pretenia exigir compromisos a la Mesa d’Emergència per la manca d’agilitat  a l’hora de donar solucions a famílies en situació límit, segons ha explicat el col·lectiu.

A la protesta hi han acudit nou famílies afectades, que han explicat el seu cas a tots els assistents. La PAH també volia reclamar quin ha estat l’ús que s’ha fet dels 1.800 pisos que va cedir el BBVA.

Els membres de la plataforma participants en l’acció han abandonat l’edifici després d’aconseguir que tant l’Ajuntament com la Generalitat s’hagin compromès a reunir-se amb ells el dia 10 d’abril per abordar les seves reivindicacions sobre la Mesa d’Emergència i d’altres qüestions en matèria d’habitatge.