El Maremagnum acull aquests dies la tercera edició Downtown Market. És un mercat urbà on es poden trobar totes les últimes tendències en moda i bijuteria. A més, també han gaudit de música en directe i menjar de carrer gràcies a l’oferta de diverses furgoteques instal·lades al pati del Maremagnum. Tot amb bones vistes al mar.

Sabatilles de suro, samarretes reivindicatives i vestits de somni. Són algunes de les coses que es poden trobar en els 40 estands del Downtown Market. Els assistents també han pogut gaudir de vuit furgoteques en què s’han pogut degustar plats de cuina d’autor, tapes, creps, hamburgueses o menjar mexicà.

El mercat urbà també ha pensat en els nens i ha preparat diverses activitats pensades per a ells, mentre els pares compren a les parades. Tot plegat acompanyat de música a l’aire lliure.

Aquesta edició és la primera vegada que el Downtown Market se celebra en tres dies en lloc de dos. Aquest dissabte, però, el vent va obligar a cancel·lar l’edició i tancar les paradetes. Els comerciants esperen recuperar ara les pèrdues entre diumenge i dilluns.

El Downtown Market tancarà les portes aquest dilluns a les 9 del vespre, i tornarà l’11 i 12 de juny.