Moltes places d'aparcament públiques estan buides, i els creadors de Parclick van decidir rendibilitzar-les. A través de la seva pàgina web es poden llogar places per hores, dies o mesos, a uns preus molt més barats de l'habitual. Unes ofertes que han pactat prèviament amb els aparcaments. En el cas de Barcelona treballen amb la xarxa B:SM. LUIS F. PARIS, director de Parclick "Cuando un parking tiene una plaza vacía genera 0. Nosotros lo que hacemos es pues alquilarlo, nos llevamos una comisión al respecto pero todos ganamos, eso es muy imporante, que gane el aparcamiento, que gane el cliente y que nosotros nos llevemos la comisión." Amb la idea de reduir costos als clients també va nèixer La Comunity, una web especialitzada en el lloguer d'immobles. Funciona amb el model de club d'ofertes. Un cop fet el registre s'accedeix a uns lloguers que com a màxim tenen 2 mesos de fiança i on també hi ha altres descomptes. FRANCESC SANZ, director de Lacomunity.com "Els propietaris com que saben que llogar el seu pis a la nostra pàgina web es lloga més ràpid, quan publiquen els seus pisos nosaltres els hi demanem que posin aquestes condicions econòmiques especials." Aquests dos casos han aparegut en l'últim any. La web Social Car ja en fa més que gestiona el lloguer de cotxes de particulars que volen treure rendiment als seus vehicles quan no els fan servir. Els preus els posen els mateixos propietaris i Social Car ofereix una assegurança i servei tècnic.

A través d’Internet es pot reservar una plaça de pàrquing pública a un cost molt menor que si s’hi va directament. Els creadors de Parclick ho aconsegueixen arribant a acords amb diversos pàrquings de Barcelona. Hi acorden omplir les places que estan buides a canvi d’aconseguir preus més competitius.

La Comunity funciona com un club. Un cop fet el registre, que és gratuït, propietaris de pisos i gent que en busca per llogar es posen en contacte. El compromís dels propietaris amb aquesta empresa és que no posen mai més de dos mesos de fiança, més altres descomptes depenent del cas.

Social Car és una altra empresa que opera només a Internet: gestiona el lloguer de cotxes de particulars que volen treure rendiment als seus vehicles quan no els fan servir. Els preus els posen els mateixos propietaris i Social Car ofereix una assegurança i servei tècnic.