La preparació dels boscos per a la temporada d’incendis ha fet guanyar un nou espai d’aparcament als veïns de Vallvidrera. Es tracta d’una zona de 1.320 metres quadrats amb capacitat per a uns 25 vehicles. El nou espai vol paliar els problemes de mobilitat que generen a la plaça els vehicles mal estacionats.

L’accés a l’aparcament es fa a través d’una rampa de formigó i el districte hi ha instal·lat 60 metres lineals de baranes de protecció i un punt de llum. La manca d’aparcament a la zona ha estat denunciada des de fa anys pels veïns  d Vallvidrera, un problema que s’agreuja després de descartar definitivament un pàrquing soterrat a la plaça de Pep Ventura.

La nova zona d’estacionament, una demanda de l’Associació de Veïns Mont d’Orsà de Vallvidrera, forma part d’un conjunt d’intervencions per millorar la mobilitat de la zona. Totes les associacions de veïns de la muntanya s’han unit a una comissió de mobilitat impulsada pel consell del barri que ha de debatre les actuacions que cal emprendre. Una de les mesures podria ser la de revisar el polèmic tancament del carrer de Vidal Quadras que provocava cues quilomètriques a la carretera de Vallvidrera a les hores d’accés a les escoles.