mones pasqua 2023

Arriba Setmana Santa i un dels moments més dolços de l’any: la mona de Pasqua 2023. N’hi ha per a tots els gustos: de xocolata, de pa de pessic i la tradicional mona Cristina. El Gremi de Pastisseria de Barcelona espera vendre 700.000 mones, unes xifres similars a les de l’any passat, quan ja es van recuperar les dades prepandèmia. Si aquesta Setmana Santa vols sorprendre el teu fillol, aquí et deixem algunes de les mones de Pasqua 2023 més originals que podràs trobar a les pastisseries.

Mia, una mona per despertar la vocació científica

La Universitat de Barcelona i el Gremi de Pastisseria volen despertar les vocacions científiques dels més petits amb una mona de xocolata. L’han batejada amb el nom de Mia i representa una nena científica envoltada de cristalls gegants de quars. N’hI ha de xocolata blanca, amb llet o negra i es pot comprar a una trentena de pastisseries de Barcelona.

La podràs trobar a la pastisseria Triomf del Poblenou, a La Colmena i a la botiga del Museu de la Xocolata, entre d’altres!

Lewandoski i Putellas comparteixen protagonisme

Després de l’èxit que va tenir l’any passat la futbolista Alexia Putellas dins i fora del camp, enguany torna a ser un dels noms indiscutibles de la mona 2023.

La bona ratxa que travessa el primer equip del Barça masculí ha fet que futbolistes com Levandowski, Pedri o Gabi també tinguin la seva figura de xocolata.

Miércoles, de Netflix, als aparadors de les pastisseries

La protagonista de la nova sèrie de Netflix sobre la família Adams triomfa a les pantalles i també a les pastisseries. La Miércoles s’ha convertit en una de les mones més buscades a pocs dies del dilluns de Pasqua. A la pastisseria Escribà han preparat una mona realitzada amb xocolata blanca (50 %) i xocolata amb llet (50 %).

mona 2023 miercoles

El clàssic ou de xocolata es reinventa

L’ou de xocolata no falla mai a la seva cita amb la mona. Enguany, a l’Atelier han reinventat aquest clàssic i han preparat una mona inspirada en el conte infantil ‘Els tres porquets’. Una creació que els ha servit per guanyar el primer premi com a millor mona d’ou de xocolata per la seva originalitat, tècnica, presentació i acabat.

mona pasqua 2023

La ‘Patrulla canina’ o Harry Potter

Els encanteris de Harry Potter traspassen la pantalla i captiven els més petits. Segons el Gremi de Pastisseria, enguany la mona del jove aprenent de mag és una de les més exitoses del dilluns de Pasqua. La ‘Patrulla canina’, ‘Star wars‘ o els protagonistes de videojocs com Fornite ja s’han convertit en una de les temàtiques més demanades.