Honor Magic V2, millor mobil Mobile World Congress 2024 Barcelona mwc

El Mobile World Congress 2024 de Barcelona s’ha convertit un any més en l’aparador més gran del món en matèria de telefonia mòbil i de noves tecnologies. Tot i que el congrés va molt més enllà dels mòbils, les grans empreses del sector esperen aquesta cita amb candeletes per presentar les seus dispositius més potents o innovadors. Un dels terminals més destacats ha estat l’Honor Magic V2, que ha estat reconegut com el millor telèfon del MWC d’enguany.

“Un telèfon que trenca barreres”

L’Honor Magic V2 es caracteritza per ser el mòbil plegable més prim del mercat. “És un telèfon que trenca barreres”, assegura Juan Pinate, talent manager de la companyia. El terminal, dissenyat amb la col·laboració de Porsche, només fa quatre mil·límitres de gruix, una xifra molt similar a la d’un mòbil sense pantalla plegable. El mateix passa amb la mida i el pes del terminal.

Una altra característica que distingeix al millor dispositiu del MWC és la seva resistència. “Té una pantalla 10 vegades més resistent a impactes i ratllades”, conclou Pinate. De moment, la versió Porsche de l’Honor Magic V2 només es pot adquirir en alguns punts de venda de Porsche. L’altra versió d’aquest mateix terminal ja es pot adquirir a la botiga de la marca per 1.699 euros.

Un mòbil sense aplicacions al MWC 2024

A banda de la revolució de l’Honor Magic V2, Deustche Telekom fa un pas més enllà en el món dels mòbils i presenta un telèfon sense aplicacions. El terminal funciona amb intel·ligència artificial, de tal manera que l’usuari pot controlar-lo a través de la veu, sense necessitat d’obrir app específiques, que funcionen en un segon pla.

Mòbil Deustche Telekom Mobile World Congress 2024 Barcelona