Jaume Collboni ha parlat, aquest dissabte, amb veïns i comerciants per fer front al conegut com “mercat de la misèria” que s’instal·la al voltant dels Encants. El president dels socialistes ha criticat que l’Ajuntament practica una tolerància mal entesa contra la venda ambulant i ha demanat al govern municipal que actuï de forma clara i contundent per lluitar contra aquest tipus d’activitats.

Collboni també ha exigit el compliment de la normativa municipal als voltants de les Glòries on ha proliferat, en els últims mesos, aquesta activitat il·legal, per “defensar els drets de paradistes i comerciants que sí que treballen amb garanties i paguen impostos”.

Des de l’associació de comerciants del mercat, David Moyano ha recordat que no és un problema nou i ha demanat més presència policial. Moyano ha dit que s’està veient afectada la imatge dels Encants perquè se’ls vincula amb el “mercat de la misèria” i les “activitats il·legals que duen a terme”.

Els socialistes aposten per engegar un procés participatiu amb els afectats per la venda ambulant i trobar un remei consensuat que generi un solució.