XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Hi ha cops que la gent em critica perquè diu que el Trias farà una marina de luxe al Port Vell. Nosaltres el que fem és la competència a Montecarlo per atraure iots de luxe a Barcelona. Darrere d'això hi ha reparació, tota una indústria important que dóna feina a molta gent. Diuen això no ens agrada i jo dic o som capaços d'entendre que es crea empresa o les coses no aniran."

L’alcalde Xavier Trias ha assegurat que l’Ajuntament impulsa la Marina del Port Vell per fer “la competència a Montecarlo” i poder atraure així iots de luxe. Trias ha defensat que la nova infraestructura aportarà més indústria a la ciutat i generarà nous llocs de treball.

En un col·loqui organitzat per la Salle Campus Barcelona, Xavier Trias s’ha referit a les crítiques que ha generat el projecte i ha defensat que Barcelona té la necessitat de crear nous llocs de treball. Segons ha explicat l’alcalde, amb l’arribada de iots de luxe desembarcaran n0ves empreses que s’instal·laran en l’espai, com per exemple els tallers de reparació d’aquest tipus de vaixells.