La lluita dels veïns de la Sagrada Família contra les expropiacions de pisos continua. Van començar una tongada de mobilitzacions a mitjan febrer i aquest dissabte han fet la quarta manifestació just davant del temple. S’hi han aplegat una vuitantena de persones de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família i la Comissió d’Afectats pel Pla General Metropolità del 1976, que preveu expropiar centenars d’habitatges del carrer de Mallorca per poder construir l’escalinata de la Glòria.

Manifestació Sagrada Família

La concentració ha començat a les 12 h a la cantonada entre el carrer d’Aragó i el carrer de la Marina i ha recorregut les illes de cases que quedaran afectades si el projecte de l’Ajuntament de Barcelona i la Junta constructora del Temple continua endavant.

El portaveu de la Comissió d’Afectats, Salvador Barrosso, demana a l’Ajuntament que modifiqui el pla general metropolità del carrer de Mallorca i “declari que aquesta zona sigui zona urbana” i “no s’enderroqui ni es tiri a terra cap pis”. Barrosso, a més, retreu al consistori que no hagi convocat als veïns des del 2017 per donar-los una solució.