El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha respost de forma contundent al propietari de Torrons Vicens, que assegura que lluitarà per reobrir la botiga de la Rambla precintada per no tenir llicència d’activitat. “No podrà ser mai a la Rambla. No cal que hi lluiti gaire, la resposta serà que no”, assegura.

Rabassa recorda que aquesta macrobotiga de torrons no només no té llicència d’activitat, sinó que el Pla d’usos de la Rambla tampoc no li permet ser al passeig. El regidor explica que la propietat del negoci sabia des del 14 de setembre que havia de tancar. “Al final ens hem vist obligat a tancar-la nosaltres”, relata.

La botiga no era un museu del torró

El regidor també nega que “el procediment habitual” sigui demanar la llicència i que, mentre s’espera la resposta municipal, es pugui obrir el negoci, com afirma el propietari. “Tothom qui vulgui fer-ho ha de tenir llicència”, recorda Rabassa. A més, assegura que l’establiment no funcionava com a museu del torró com argumenta la propietat, sinó que era una botiga de torrons. “No té res de museu”, afirma.