“Dijous vaig anar a Gran Via. Desitjaria no haver-ho fet. Perquè podies veure tota la feina…”. Amb aquesta frase, un John Hoffman plorós exterioritza la frustració que li ha provocat la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. Moment després es refà i assegura que “tornarem l’any que ve, d’acord?”.

El president de la GSMA s’ha sincerat en una entrevista a Televisió Espanyola, enregistrada una setmana després que s’anunciés que el congrés no se celebrarà per la crisi del coronavirus. “Vaig preveure que seria el més gran i el millor [MWC]. Tots els indicadors m’ho feien creure”, assegura Hoffman. I tot seguit es torna a emocionar: “Ara estic aquí assegut amb tu… Devastat, personalment i professionalment… És terrible”. La cara visible de l’organització del Mobile World Congress continua, de nou amb un posat emocionat i plorós, i conclou amb un “Ho sento”.

Faré tot el que estigui en les meves mans perquè aquesta relació continuï. El meu desig personal i el meu objectiu és que continuï més enllà [del contracte actual]”, sentencia Hoffman. “És un benefici per a tots: estem treballant estretament amb els socis, la Mobile World Capital, el MWC… Per què hauria de canviar, això?”.