Crítiques per la cancel·lació del MWC

Ciutadans considera que el govern municipal no va estar a l’altura per defensar els interessos de Barcelona, davant la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. També ha avançat que, en la pròxima Comissió d’Economia, demanarà bonificar impostos i taxes als afectats per la suspensió del congrés. En parlem amb la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Mari Luz Guilarte:


Tanquen sales de cinema

La històrica sala de cinemes Palau Balaña tancarà al públic el 28 de febrer. La companyia diu que ha estat una decisió empresarial per la crisi del sector. En els darrers anys han tancat diverses sales a la ciutat del Grup Balaña. El 2018 tancava per sorpresa el Club Aribau i el 2013 va abaixar la persiana el cinema Urgell. Ho comentem amb Camilo Tarrazón, president del Gremi d’Exhibidors de Cinema de Catalunya:


Incendi al carrer Marina

Aquest dimarts, un incendi al bloc de pisos situat al número 27 del carrer Marina ha afectat a 15 veïns de la finca, nou dels quals han estat traslladats a centres hospitalaris. Quatre d’aquestes persones estan greus, dues per cremades i dues més per inhalació de fum. Ens ho ha explicat des del lloc dels fets el nostre company Biel Cadilla:


Quin és el preu real de la fruita i la verdura?

El món de la pagesia ha sortit al carrer per fer un crit d’alerta a les administracions. Els pagesos asseguren que viuen en una crisi de preus absoluta i demanen ajuda per salvar les explotacions. Ho analitzem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la polèmica al Barça per la presumpta contractació d’una empresa que difamava jugadors, exjugadors i exdirectius a les xarxes socials:


Agenda

El Carnestoltes i l’exposició ‘Gameplay’ al CCCB, entre les activitats més destacades que ens proposa per aquesta setmana la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: