La Kenia remena entre tots aquests vestits de núvia. Al maig es casa i encara no sap com anirà vestida. Té dubtes. En té tants per triar, que l'ajuda una amiga que l'ha acompanyat per assessorar-la. KENIA GARCÍA "Un vestido que sea un poco diferente al tradicional, que no tenga mucha cola, que sea un poco palabra de honor, mas o menos asi, pero voy mirando no descarto nada" Carregada de vestits, entra a l'emprovador per veure si n'hi ha algun que encaixi amb el que vol. Però, no només són les futures núvies les que s'acosten a aquesta botiga. S'hi apropen també estudiants de disseny per fer proves i els que busquen una disfressa per al Carnaval. ASUN GARCÍA "he visto allí un vestido que me gusta y voy a mirar a ver si le va bien para la talla, es para disfraces mas que nada porque ahora como esta carnaval tambien nos puede servir para esto" En aquesta botiga hi ha molt per triar: 300 vestits, dels quals ja se n'ha venut un 25% en dos dies. ANDREA VERA, encarregada de la botiga Humana "efectivament, es un vestit que té una connotació molt simbòlica perquè és un vestit de núvia però, el sentit per humana que té és el mateix, estem reciclant una cosa que has fet servir i un dia has dit ja està, que continuii rodant, és molt bonic" La campanya de vestits de núvia a partir de 10 euros acaba demà a les 8 del vespre. A partir de llavors els que quedin es repartiran per les 15 botigues que té Humana a Barcelona.

Des d’Humana han decidit ampliar la seva oferta i ara han incorporat els vestits de núvia de segona mà. Volen donar una nova vida a aquest tipus de producte, així que han posat en marxa una campanya per promocionar aquesta iniciativa. Els vestits només es poden comprar a la botiga de Gràcia, situada al carrer d’Astúries, però a partir de dilluns aquests vestits es repartiran pels 15 establiments que tenen a Barcelona.

L’ONG recull al llarg de l’any 4.500 tones de roba. La gran majoria són peces pel dia a dia i d’estil casual, però també reben productes especials com són els vestits de núvia. Veient que les donacions cada dia anaven a més, van decidir fer-ne una tria i posar-los a la venda. Entre els vestits hi predominen els estils boho, imperi i tradicional, tot i que també n’hi ha ball qown i princesa, sense que hi faltin els vestits més vintage. Les talles van des de la 34 fins a la 48, tot i que les majoritàries són la 36 i la 40. També ofereixen vestits de comunió.

A Humana, els recursos econòmics que s’obtenen de les vendes dels vestits es destinen a programes de cooperació, protecció del medi ambient i ajuda social local. Tothom qui vulgui pot fer donacions de roba als diferents punts de recollida que són els contenidors de color verd a la via pública i a les mateixes botigues.