El futur de l’Heron City, SOM Multiespai, vol donar protagonisme a la plaça, amb una modernització dels més de 34.000 m2 de superfície comercial del complex i una arquitectura, informen en una nota de premsa, més lleugera i mediterrània. La reforma, que començarà aquest mateix mes d’abril, preveu estar conclosa per a finals d’any, per la qual cosa s’ha dissenyat en diverses fases, si bé durant l’obra es permetrà seguir amb l’activitat habitual de la majoria dels establiments.

El projecte disposa d’una inversió prevista de més de 15 milions d’euros i suposarà la creació d’aproximadament 100 nous llocs de treball. Pretén, a més, integrar-se en el dia a dia dels habitants de la zona i convertir-se en una “veritable plaça de barri del segle XXI, on dur a terme activitats per a tota la família”.

Segons Antonina Shútova, gerent de SOM Multiespai, l’objectiu d’aquest projecte és “passar de ser un concepte tradicional de compres a un espai obert, dinàmic i divertit, una destinació de compres i oci”.  El canvi de nom també respon a la finalitat d’aquest nou espai.