Últim dia del MWC 2021
Últim dia del MWC 2021

La GSMA ha celebrat en un comunicat el retorn del MWC Barcelona en una edició “d’alta qualitat en un entorn extraordinàriament complex”, segons Mats Granryd, director general de la companyia. El saló ha rebut 20.000 congressistes de forma presencial però també ha comptat amb la participació de 100.000 usuaris únics diaris que van seguir els continguts difosos en línia.

El director executiu de la GSMA, John Hoffman, s’ha sumat als agraïments i ha dit que està “orgullós de l’equip i agraït a tots els que han tingut un paper en la reconstrucció de la indústria”.

Les xifres de l’edició d’enguany han estat lluny de les d’anys anteriors. La pandèmia va provocar nombroses baixes entre firmes capdavanteres que o bé van optar per participar-hi de forma digital o directament van declinar prendre’n part. Tot i així l’organització valora que s’ha pogut comptar amb la representació de 165 països, 117 de forma presencial, amb un miler d’expositors, patrocinadors i socis.

El 4YFN, l’espai del Mobile World Congress 2021 amb més activitat

Mobile World Congress 2022

La GSMA ja té els ulls posats en la propera edició, que està programada entre el 28 de febrer i el 3 de març del 2022. Aquestes dates suposen “una tornada del saló al seu lloc tradicional al calendari. Firmes com Telefónica, Ericsson, Nokia Solutions and Networks, Xiaomi o ZTE Corporation ja han confirmat que hi volen venir i exposar.

Les empreses petites brillen al MWC 2021

L’edició del Mobile World Congress d’aquest 2021 ha estat una edició anòmala per la incidència de la pandèmia i les mesures anticovid que s’han hagut de seguir. De fet, també els efectes en l’economia de la ciutat han estat diferents, com ho han notat sectors com el taxi o la restauració.