grossa sant joan 2022 premis
Foto: Loteries de Catalunya

Ja està en marxa la Grossa de Sant Joan 2022, també coneguda com a sorteig Especial Revetlla. Només un dia després de la fi de la Grossa de Sant Jordi, Loteries de Catalunya va anunciar la data d’aquest sorteig i el nombre de bitllets que s’han posat a la venda, així com el preu de cadascun d’aquests. El sorteig amb motiu de la diada de Sant Joan es recupera aquest 2022, després de la cancel·lació el 2021.

Tot seguit et concretem els detalls de la Grossa de Sant Joan 2022: la data i horari de celebració del sorteig, els premis i els establiments on pots adquirir el número.

Data i horari de la Grossa de Sant Joan 2022

La Grossa de Sant Joan 2022 se celebra aquest 24 de juny. Els punts de venda han tancat a les 20.30 h i el sorteig ha començat al vespre. Aviat s’anunciaran els números premiats de la Grossa del divendres Especial Revetlla, que es comunicaran al web de betevé.

Premis del sorteig de la Grossa de Sant Joan

El sorteig de la Grossa de Sant Joan 2022 porta diversos premis. El més gran és de 100.000 euros per a un únic número. Tenint en compte que hi ha 10 sèries per a cadascun, 10 bitllets opten al primer premi. Els bitllets que continguin el número anterior o posterior al del número guanyador del primer premi també seran premiats, amb 10.000 €.

Si un número té les quatre últimes xifres del primer premi guanyarà 1.000 €; si té les tres últimes, 100 €. En canvi, si coincideixen els dos últims dígits, el bitllet rebrà un premi de 10 €.

En els casos del primer, segon i tercer reintegrament, el premi per bitllet és de 5 €. Els premis dins d’un mateix número guanyador no són acumulables.

On comprar la Grossa del divendres Especial Revetlla?

El format de la Grossa de divendres Especial Revetlla és virtual. Això vol dir que els bitllets per participar-hi s’imprimeixen directament des dels terminals en els punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya en el moment de fer la compra. A banda, també es poden comprar al web o a l’app de Loteries de Catalunya.

Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig.

Comprova els resultats de la Grossa!