grossa sant joan 2022 resultats

La Grossa de Sant Joan 2022 ja ha finalitzat i el 31.641 ha estat el primer premi de la rifa. El sorteig d’enguany amb motiu de la revetlla ha repartit milers d’euros aquest divendres, 24 de juny. Loteries de Catalunya ha anunciat el número premiat de l’Especial Revetlla. Tens una participació i vols saber si la sort ha estat del teu costat? betevé ha seguit en directe el sorteig de la Grossa de Sant Joan 2022 per publicar el número premiat tan bon punt s’ha anunciat! També pots comprovar si t’emportes algun altre premi si tens un altre número guanyador.

Recupera aquí el seguiment minut a minut.

21:32
   

Fins aquí el seguiment en directe

Finalitzem el seguiment en directe de la Grossa de Sant Joan 2022. Gràcies per seguir-nos, com sempre! 

21:22
   

31.641, el número guanyador de la Grossa de Sant Joan 2022!

Ja es coneix quin és el número guanyador de la Grossa de Sant Joan. Atenció perquè potser t’ha tocat a tu: és el 31.641!

21:19
   

Què va passar amb la Grossa de Sant Jordi 2022? 

En l’últim sorteig extraordinari de la Grossa, la de Sant Jordi, el primer premi va ser per al número 53.894 de la sèrie 18, dotat de 2 milions d’euros. Encara ara es desconeix si algú va guanyar el primer premi, si bé se sap que algun dels grans premis de la rifa van caure a Caldes de Malavella, Alpicat i Hostalric.

21:15
   

Quan es coneixeran els números premiats?

La publicació dels números premiats de la Grossa de Sant Joan 2022 serà imminent. Loteries de Catalunya va informar a betevé que la rifa començaria a les 21 h i que minuts més tard es donarien a conèixer els resultats oficials. Tan bon punt els tinguem, els actualitzarem!

Recorda que a betevé podràs comprovar si el teu número ha estat premiat.

21:07
   

La Dooble, el nou sorteig de Loteries de Catalunya

Mentre estem en espera de conèixer els números premiats, potser t’interessa saber que Loteries de Catalunya ha creat un nou sorteig aquest any. Es tracta de La Dooble 2022, una rifa que busca ajudar entitats. Es pot guanyar fins a 1 milió d’euros! 

21:03
   

La història de la Grossa de Sant Joan 

Des de quan se celebra la Grossa de Sant Joan? El sorteig té només quatre anys d’història. Loteries de Catalunya va crear aquesta rifa el 2019, després de la Grossa de Cap d’Any i de la de Sant Jordi. En aquella ocasió, el primer premi va quedar desert, ja que no l’havia comprat ningú.

20:58
   

L’inici de la Grossa de Sant Joan 2022, imminent

Ja és imminent l’inici de la Grossa de Sant Joan 2022. Està previst que els números premiats s’anunciïn pocs minuts després del començament de la rifa. Estigues atent a la pàgina

20:49
   

Tancats els establiments per comprar la Grossa

Des de les 20.30 h, mitja hora abans de l’inici de la Grossa de Sant Joan 2022, els establiments ja no poden vendre números de la rifa. Per tant, tots els números que acabin sent premiats ja estan venuts!

20:45
   

El 2021, sense Grossa de Sant Joan

L’any passat, el 2021, Loteries de Catalunya va decidir no fer el sorteig de la Grossa de Sant Joan. En canvi, el va substituir per la Grossa d’Estiu el 26 de juliol. Aleshores, el 48061 va ser el número premiat d’aquella rifa.

20:36
   

Com puc comprovar el meu número? 

En aquesta pàgina ja t’hem explicat quines són les quantitats de diners que es reparteixen per cada premi i quins números cal tenir per aconseguir-les. Ara bé, si tot i així tens dubtes i no saps si el teu número és un dels premiats, t’oferim una eina per comprovar el teu número de la Grossa de Sant Joan 2022.

Aquí pots comprovar el teu número de la Grossa tan bon punt es publiquin els resultats. Aquesta eina de betevé t’informarà si el teu número ha estat premiat i amb quants diners o si, per contra, no has estat afortunat aquesta vegada. 

20:32
   

On puc seguir la Grossa de Sant Joan 2022?

Sovint, el sorteig de la Grossa es pot seguir en directe per televisió, ja que s’emet senyal televisiu. Ara bé, la Grossa de Sant Jordi 2022 ja no es va emetre per cap televisió i aquesta vegada, amb la de Sant Joan, tampoc.

Loteries de Catalunya anunciarà els premis del sorteig a partir de les 21 h i, tan bon punt els anunciï, els publicarem en aquesta pàgina de betevé, que fa un seguiment minut a minut. Així podràs saber si has estat afortunat! Ves recarregant aquesta pàgina per conèixer els resultats tan bon punt se sàpiguen.

20:18
   

Premis de la Grossa de Sant Joan

Vols saber quins són els premis de la Grossa de Sant Joan? Te’ls detallem a continuació:

  • primer premi (100.000 euros): XX.XXX
  • segon premi (10.000 euros): número anterior o posterior al primer premi
  • tercer premi (1.000 euros): quatre últimes xifres del primer premi
  • quart premi (100 euros): tres últimes xifres del primer premi
  • cinquè premi (10 euros): dos últims dígits del primer premi
  • reintegrament (5 euros): última xifra del primer premi
20:01
   

Seguiment de la Grossa de Sant Joan 2022

Bon vespre! Tot a punt per a la celebració de la Grossa de Sant Joan 2022. betevé segueix el sorteig per publicar els números premiats en directe, tan bon punt s’anunciïn per part de Loteries de Catalunya. A partir de les 21 h pot ser imminent, així que si tens un bitllet hauràs d’estar atent a l’actualització d’aquesta pàgina per saber si has tingut sort!