Origen Grossa Sant Joan

Aquesta revetlla torna la Grossa de Sant Joan 2022. Loteries de Catalunya recupera aquesta rifa després de cancel·lar-la el 2020 i 2021 amb un especial del sorteig de divendres. El també conegut com a sorteig Especial Revetlla repartirà milers d’euros aquest 24 de juny. El premi més elevat és de 100.000 euros per a un únic número, tot i que n’hi ha d’altres de menys quantitat. Et detallem els orígens de la Grossa de Sant Joan i des de quan se celebra a Catalunya.

La Grossa de Sant Joan, un sorteig creat recentment

El sorteig de la Grossa de Sant Joan té només quatre anys d’història. Loteries de Catalunya va crear aquesta rifa l’any 2019, després de la Grossa de Cap d’Any i de la Grossa de Sant Jordi. En aquella ocasió, el primer premi va quedar desert perquè no l’havia comprat ningú.

El 2020 no es va celebrar i el 26 de juliol es va fer la Grossa de Sant Jordi, ajornada per la covid. L’any següent, el govern de la Generalitat va decidir substituir la Grossa de Sant Joan per un nou sorteig extraordinari: la Grossa de l’estiu 2021. Enguany, però, l’Especial Revetlla tornarà a repartir milers d’euros.