gelat tortell de Reis

La gelateria Baboia també ofereix aquests dies el tortell de Reis, però ho fa en un format en què són especialistes. El gelat artesà de tortell de Reis és una creació del mestre Jordi Roig i s’elabora amb llevat de cervesa, massapà, ametlles garapinyades i fruites confitades. Una alternativa al pastís tradicional, en què també pots tenir la sorpresa de trobar-hi la figura del rei o bé la fava.

La temperatura suau d’aquests dies fa que vingui de gust menjar gelats, fins i tot a l’hivern. La gelateria Baboia ho ha aprofitat amb aquesta proposta de nova creació, que pot ser l’opció que triïn algunes famílies per tenir un tortell de Reis més refrescant.

El gelat de tortell de Reis es pot consumir en format individual, amb el clàssic cucurutxo o la terrina, decorat amb una corona en miniatura, però també en caixes de litre i mig. En el cas dels gelats de mida familiar, hi amaguen la figura del rei i la fava. O sigui, un cop a taula, depenent de la sort, et pot tocar buidar-te la butxaca.

gelat tortell de Reis

L’establiment, ubicat al carrer dels Canvis Vells, al barri de la Ribera, recomana combinar-lo amb altres gelats, com els de cava i mandarina o de trifàsic de rom per a la sobretaula.

Una gelateria especialitzada en gustos catalans

La gelateria Baboia està especialitzada en gustos catalans. Per això, a banda de gelats tradicionals també tenen propostes originals de postres i dolços catalans: crema catalana, ratafia, pet de monja, mató, ametlla catalana, coca de Sant Joan, entre d’altres.