Caravaning caravanes

Barcelona acull, un any més, l’esdeveniment més gran relacionat amb el sector del càmping i les caravanes a l’estat espanyol: el Caravaning 2018. Del 12 al 21 d’octubre, en els més de 63.000 m2 que té la Fira de Barcelona de Gran Via s’exposaran més de 500 caravanes i autocaravanes, amb la intenció de donar a conèixer les últimes novetats del sector.

La 33a edició del Saló Internacional de Caravaning destacarà la importància del turisme sostenible lligat als valors que comporta la pràctica d’aquesta tipologia de viatges, que alguns consideren més lliures, més flexibles i en contacte amb la natura.

Caravanes

Horaris i preus de la fira Caravaning 2018

A partir del 12 d’octubre

, el certamen estarà obert a tot el públic, encara que té zones especialitzades per professionals. El seu horari és els divendres d’11 a 19 hores i dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. L’últim dia, el 21 d’octubre la fira tancarà portes a les 19 hores.

L’entrada al recinte val 10 euros entre setmana i 12 euros els festius i cap de setmana, però els menors de 10 anys hi tenen l’accés gratis.

Més enllà de les caravanes

La majoria de gent que s’acosta fins el Caravaning ho fa per poder visitar les més de 500 caravanes que s’exposaran aquests dies a la Fira de Barcelona de la Gran Via, o per buscar algun accessori per millor el seu vehicle. Però, aquest saló no només és això. Sinó que els assistents podran endinsar-se a tot el món que les envolta. La fira disposa de diverses àrees d’esbarjo. 

Gastrovaning: Durant els dies que estarà obert el saló, aquells que vulguin podran gaudir de diverses furgoteques. S’hi oferirà tot tipus de menjar, des d’entrepans, amanides, creps i fins i tot menjar vegà.

Caravaning Furgoteca

Caravaning Kid: Els organitzadors del Caravaning ofereixen la possibilitats de totes aquelles persones que visiten el saló amb família puguin deixar en aquest espai els més petits de la casa.

-Travelaning: Dins de la fira, l’agència de viatges especialitzada amb autocaravanes, Buena Ruta, ha organitzat un cicle de xerrades amb viatges experts i bloguers que explicaran els seus consells i vivències.

Novetats del Caravaning: autocaravanes 4 x 4 i càmpings glamurosos

Aquest any la Fira del Caravaning ha creat dos nous espais per donar a conèixer les noves tendències del sector.

Barcelona Overland: En aquest espai del Caravaning es podrà trobar una novetat encara poc coneguda a l’estat espanyol. Es tracta de tot terrenys convencionals, als quals s’incorporen habitables fixos o mòbils, les autocaravanes 4 x 4. A més, aquesta nova àrea dins del saló incorporarà remolcs tot terreny destinats a aquelles persones que no vulguin modificar els seus vehicles, però que necessiten espai addicional per fer les seves excursions.

La mostra també inclourà solucions enginyoses de mobiliari, així com tendes per instal·lar sobre el sostre del vehicle 4 x 4.

Zona Glamping: Una de les noves tendències dins del món de les caravanes són els càmpings glamurosos, també anomenats Glamping. Un concepte d’allotjament que combina l’experiència d’acampar a l’aire lliure amb el luxe dels millors hotels. Són habitacles que busquen un plus, com per exemple cabanes a dalt d’un arbre, barraques africanes i tipis indis. Això sí, amb totes les comoditats possibles.

Aquells a qui els interessi descobrir aquesta nova tendència tindran l’oportunitat de fer-ho a la fira, així com conèixer els millors càmpings de luxe de la zona.

  • Voleu consultar el catàleg del Caravaning 2018? A la seva pàgina web podreu veure tots els productes que s’hi exposaran.