Durant tres dies, el Poble Espanyol retrocedeix en el temps i s’instal·la en l’època medieval. Un gran mercat ofereix productes artesanals amb venedors i decorats d’època. La visita és apta per a famílies, amb espectacles itinerants, una mostra de titelles i música en directe amb instruments antics com la gralla o la tarota.

L’esdeveniment celebra la quarta edició i els seus organitzadors el volen consolidar. Esperen que enguany el nombre de visitants, com a mínim, iguali els 30.000 de l’edició anterior. L’any passat la Fira Medieval va inaugurar una zona gastronòmica que torna enguany. El menjar serà també una eina per transportar els assistents al passat. La fira recrea una autèntica taverna medieval amb una gran varietat de menjar i receptes d’època.

Si una cosa no hi podia faltar era la presència de dracs. Un cavaller medieval apareix amb un drac de quatre metres que es mou i fa sons. A més, també hi assistiran dos personatges de la coneguda sèrie ‘Joc de trons’.

A banda de l’entreteniment, la Fira Medieval busca divulgar coneixement històric a través d’una experiència. “Volem explicar com era exactament l’edat Mitjana perquè no és exactament com surt per la televisió i a les pel·lícules”, explica Paco Rebollo, el president de l’associacio Arx Corpus Deu Corvus. La fira es pot visitar els dies 5, 6 i 7 d’octubre. Podeu consultar-ne els horaris i preus en la pàgina de la Fira Medieval del Poble Espanyol.