El 21 de desembre l’empresa Eulen Telemarketing va notificar als 66 treballadors la decisió: el trasllat en un 80 % de la plantilla a Osca i, la resta, repartida entre València, Reus i la província de Barcelona. També se’ls notificava una modificació ens els seus contractes laborals que, segons els treballadors, afectaran de ple els seus horaris.

La mesura afecta tota la plantilla, amb contracte indefinit, i amb un 40 % dels treballadors majors de 50 anys i amb més de 10 anys d’antiguitat a l’empresa. Segons els treballadors, els majors de 50 són els que quedaran més desprotegits ja que l’empresa no els ha aplicat, segons la plantilla, cap mesura que els pugui beneficiar. Pel que fa a la resta d’empleats, segons el president del comité d’Eulen Telemarketing, Daniel Jiménez, miraran de trobar feina a les empreses que es quedaran amb aquest servei i que ja els han començat a fer entrevistes de treball.

Per aquest motiu la plantilla fa vaga aquest dilluns i protesten per la situació. S’han concentrat a la Gran Via amb  Balmes, al davant de l’oficina d’Endesa, empresa a qui Eulen ha prestat serveis des de fa més de 20 anys. En els últims set, Eulen ha anat perdent serveis i pel camí s’ha ha anat desfent  d’una plantilla de més de 800 treballadors. Durant cinc minuts els afectats han tallat un dels laterals de la Gran Via a l’altura de Balmes.

També està prevista una altra protesta aquest dilluns a la tarda davant l’edifici d’Eulen al carrer Mare de Déu del Port.