Després de les grans mobilitzacions del 2014, la plataforma va reprendre les protestes el 3 de gener i aquest dimecres han tornat a baixar al suburbà per reivindicar unes tarifes de transport més baixes. És la quarta setmana que la mobilització està en marxa i els organitzadors no tenen cap intenció d’afluixar el pols que mantenen amb l’administració. La reclamació principal és que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) retorni als preus fixats el 2013 i reactivi la mesa social del transport.

Protesta Stop Pujades Transport a l'estació de metro de la Sagrera

Una vegada a l’estació, els manifestants han repartit fulletons informatius als usuaris contra la pujada de les tarifes.  Els responsables del metro han obert les portes i els vigilants de seguretat han mantingut una acció passiva per evitar conflictes.

 

Un cop acabades les accions descentralitzades des dels diferents punts de la xarxa de metro els manifestants s’han traslladat a les estacions del Paral·lel i Sagrera, i han empaperat tots els combois que s’hi aturaven amb adhesius contra la pujada de tarifes.