habitatge 22@ barcelona

L’associació empresarial 22@Network BCN reclama a les administracions que executin les obres de grans infraestructures previstes a la zona per seguir sent competitius en l’àmbit internacional. En concret, reivindiquen la connexió de les línies de metro, la finalització de la connexió amb la Sagrera, l’ampliació del vestíbul del metro de Glòries i la finalització de les obres de la plaça de les Glòries. “Sabem que això no depèn, en alguns casos, només de l’Ajuntament però demanem cooperació entre institucions i compromís pressupostari per afrontar les inversions pendents”, ha dit Enric Urreta, president de l’entitat.

L’associació també ha reclamat que cal un pla urbanístic viable econòmicament per afrontar la transformació de les àrees que encara estan pendents de ser transformades. “Haurem de dialogar i la nostra voluntat és que el pla definitiu tingui el mateix consens polític i social que el pacte per a un 22@ més inclusiu i sostenible”, ha expressat Urreta. Així mateix, l’entitat ha estès la mà a les administracions per col·laborar en la reactivació econòmica després de la pandèmia pel coronavirus.

20 anys de la creació del 22@

Aquestes reivindicacions les han fet durant la celebració del 20è aniversari de la creació del 22@. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Ada Colau, i altres membres del govern municipal, l’alcalde que va donar impuls al districte, Joan Clos, i l’exministre d’Indústria Joan Majó.