Edificis del 22@

(ACN) L’empresa de Singapur Transformative Digital Customer Experience (TDCX) ha obert a Barcelona la seva primera oficina a Europa per expandir els seus negocis en aquest mercat, segons informa el Departament d’Empresa i Coneixement. Amb l’obertura d’aquesta nova seu, la companyia asiàtica de serveis de suport digital i tecnològic ha creat 50 llocs de treball a la capital catalana i espera arribar als 300 a finals del 2020. Des de les noves oficines del districte 22@ de Barcelona, de 1.500 m2 de superfície, TDCX ofereix solucions com la gestió de continguts, el suport tècnic, l’assessorament en vendes i publicitat digital o l’atenció al client. La companyia també preveu doblar el seu espai d’oficines a finals d’any.

“Barcelona no només és una de les ciutats més atractives per treballar-hi, sinó que les nostres oficines també es troben al Silicon Valley de la ciutat, molt a prop d’algunes de les empreses tecnològiques líders mundials”, ha apuntat la directora de TDCX a Barcelona, Sophie Chelmick. Aquesta nova situació ens dona accés a l’ampli pol de talent que és Barcelona i ens ofereix moltes oportunitats per ser a la primera línia de la innovació”, ha afegit Chelmick. TDCX treballa per a empreses dels sectors tecnològic, el comerç electrònic, l’hostaleria o els productes de luxe. Amb seu central a Singapur i fundada el 1995, TDCX té prop de 10.000 treballadors globalment i treballa a mercats com Malàisia, Tailàndia, Hong Kong, Filipines, Hong Kong, Japó i la Xina.

El projecte d’inversió de TDCX a Catalunya ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, que depèn del Departament d’Empresa i Coneixement.