permis retribuit recuperable

(ACN/EFE ) L’italià Luca de Meo deixa la presidència de Seat, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts de l’empresa automobilística. De Meo ha deixat el càrrec a petició pròpia i de mutu acord amb el Grup Volkswagen, ha informat aquesta tarda la marca espanyola, que afegeix que seguirà formant part del grup “fins a nou avís”. En el comunicat, Seat informa que el vicepresident de Finances de Seat, Carsten Isensee, afegirà a les seves funcions, de moment, la presidència de Seat.

Segons l’Agència EFE, des de fa alguns mesos el nom de Luca de Meo ha sonat amb força per liderar el Grup Renault. Fonts coneixedores de les negociacions han explicat a l’agència que De Meo està acabant d’ultimar la seva desvinculació completa amb el Grup Volkswagen, encara que la marxa de Seat ja s’ha tancat.

Rècord de vendes el 2019

Els canvis en el Comitè Executiu de Seat tenen efecte des d’aquest dimarts, afegeix el comunicat de Seat. De Meo, que presidia Seat des de l’1 de novembre del 2015, ha catapultat l’empresa cap a l’èxit empresarial en només quatre anys. Amb De Meo al capdavant, Seat ha tancat el 2019 amb un rècord de vendes, amb més de 542.800 vehicles venuts fins al novembre i un increment del 10,3 % respecte al mateix període de l’any anterior.