Les cues per entrar són un bon indicador de l'interès que hi ha pels vehicles d'ocasió i els bons números que aconsegueix aquest saló. L'any passat s'hi van vendre el 58% dels cotxes exposats i aquest any confien millorar aquesta xifra un 10%. Segons els organitzadors, són els primers símptomes de recuperació del sector. JAUME ROURA, president del comitè organitzador del Saló Ocasió 2013 "L'any 2014 serà l'any de la recuperació, començarem a veure la llum del túnel que ja fa tant de temps que estem esperant arribar. Ens queda un llarg recorregut, però el comprador en aquests moments dins el sector de l'automòbil se li està oferint les millors oportunitats històriques, tant de cotxe nou, com en aquest cas, de cotxe d'ocasió." Els vehicles més demanats són els quilòmetre zero i els seminous (d'un a dos anys), però també hi ha d'altres que criden l'atenció i no necessàriament pre les prestacions. Enguany l'oferta ha crescut i supera la setentena d'expositors, que posen a la venda més de 2.000 cotxes d'ocasió nacionals. JOSEP SESMA "Sobretot que tingui pocs quilòmetres i es vegi en bon estat. El preu lògicament influeix moltíssim." JOANA DÍEZ "En principi estem buscant alguna cosa que sigui sense entrada, i no màxim d'uns 9.000 10.000 euros." QUIM SERRADELL "Tinc un pressupost reduit però busquem entre 5.000 i 6.000 euros, m'agradaria que fos dièsel. Crec que el podrem trobar." Aquest saló és clau per dinamitzar el consum en la recta final de l'any i aquest 2013 les perspectives són millors que l'any passat. Des del gener s'ha venut un 5% més de cotxes usats, uns resultats que auguren un bon balanç a aquest certamen.

De fet, en aquest 2013, des del gener fins a l’octubre, s’han venut un 5% més de turismes usats que l’any anterior. Pel que fa a la demanda, els vehicles més sol·licitats són els de quilòmetre zero i els seminous (d’un a dos anys).

En aquesta edició el certamen ha guanyat en expositors, concretament n’hi ha 73, entre els quals es troben els principals fabricants i també venedors independents multi marca i empreses de serveis. L’oferta inclou des dels utilitaris a les unitats d’alta gamma.

A banda dels preus especials, tots els expositors ofereixen un mínim de 12 mesos de garantia i també altres serveis com finançament, tramitació de la documentació, revisions, dret a canvi o devolució.