L’Anthem of the Seas no té previst visitar un altre cop el Port de Barcelona, almenys durant el 2015. El creuer, el segon més gran del món, ha visitat la ciutat per donar a conèixer tota la tecnologia que porta incorporada. La nau es va inaugurar el 20 d’abril al Regne Unit i té 18 plantes, dues per a ús exclusiu de la tripulació.

Un robot elabora els còctels

Una de les atraccions del vaixell és un braç mòbil situat a la coberta que incorpora un ull, que s’eleva fins a 90 metres del nivell del mar, amb vistes panoràmiques de 360 graus.

Els camarots disposen de balcons virtuals des d’on els passatgers poden veure l’oceà. La tecnologia també arriba a la barra del còctels, on un robot s’encarrega d’elaborar les begudes. A més, la naviliera ha signat un contracte amb Broadway i pot programar espectacles de teatre d’aquesta companyia.

 

Tres colossos al port de Barcelona

Aquest dilluns han coincidit a la terminal de creuers del Port de Barcelona tres grans vaixells. Si l’Anthem destaca per la innovació tecnològica, l’Allure of the Seas ho fa per ser el creuer més gran del món juntament amb el seu bessó Oasis. També ha fet parada a la ciutat el Costa Diadema, que s’ha convertit en el buc insígnia de la naviliera Costa Cruceros.

L’aeroport del Prat, a punt per rebre els creueristes

Des d’aquest diumenge, l’Aeroport de Barcelona – el Prat posa a disposició dels creueristes un vestíbul de la T1 destinat únicament a facturar el seu equipatge. Aquest servei està pensat per als viatgers que després d’atracar a la ciutat viatgen amb avió cap a un altre destí. Les aerolínies Air France, British Airways i Iberia hi tenen mostradors i un autocar trasllada els creueristes des del port fins a l’aeroport. L’operatiu funcionarà fins al 30 d’octubre.