oci nocturn

L’oci nocturn de Catalunya ha reobert aquest divendres a la mitjanit després de gairebé una cinquantena de dies amb la persiana abaixada. El govern va decidir tancar les discoteques i els bars musicals el 24 de desembre per frenar l’explosió de casos provocada per la variant òmicron. Ara, amb la millora de la situació epidemiològica, l’oci nocturn ha pogut recuperar l’activitat sense restriccions.

L’oci nocturn torna a obrir sense certificat covid i al 100 % d’aforament

Les discoteques i els bars musicals tornen a obrir, i ho ha fet sense les mesures i restriccions per la covid que tenien quan van reobrir el 8 d’octubre. En aquesta ocasió, els clients no han hagut de presentar el certificat covid per accedir a les sales, l’aforament serà del 100 % i els locals d’oci nocturn ja no tenen limitacions horàries. L’única mesura que s’ha mantingut és l’obligació de dur la mascareta posada quan no s’estigui consumint.

Discoteques i bars musicals es preparen per reobrir

Moltes sales barcelonines han reobert a mitjanit, mentre que d’altres han preferit esperar-se i aixecar la persiana durant el cap de setmana. El secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, ja ha alertat que “tothom voldrà sortir de cop una altra vegada” i reclama que no es criminalitzi el sector si hi ha una “eufòria excessiva”. Per això, Boadas s’hauria estimat més obrir fa unes setmanes i haver augmentat progressivament els aforaments als locals fins a arribar ara al 100 %.