oci nocturn discoteca

A partir de l’11 de febrer el locals d’oci nocturn podran tornar a obrir les portes. Molts espais reobriran la mitjanit de dijous a divendres i altres ho faran durant el cap de setmana. En tot cas, les sales barcelonines ja comencen a anunciar la seva oferta musical per celebrar la fi del tancament provocat per la sisena onada.

Aquestes són algunes de les propostes que ofereix la ciutat:

Sala Razzmatazz

La Sala Razzmatazz reobrirà dijous a la nit i ho farà amb la festa Mandanga. Les cinc sales del club s’ompliran d’èxits per ballar. A la Sala 1 trobarem la discjòquei barcelonina Siria DJ, Mr. George Costanza i DJ Setaquehabla, amb sessions que compaginen hits, reggeaton, pop, 80s, 90s i electrònica.

Sidecar

També recupera les seves sessions la sala de concerts i discoteca Sidecar amb la sessió Dance to the Underground, a càrrec dels DJ Clara Rigby i Monraker. Serà una nit per a tots aquells que vulguin gaudir de l’indie, el pop i el rock.

Diumenge el mateix espai també acollirà la sessió Furiaqueer, un espai, com diuen, “en què poder moure el cos, lliure d’actituds masclistes, racistes, homòfobes, trànsfobes, grassòfobes, edatistes o seròfobes”. Es tracta d’una festa que acull diferents disciplines artístiques, amb DJ, música en directe o cabaret, entre d’altres.

Sala Apolo

El ball tornarà a la pista de la Sala Apolo la mitjanit de dijous a divendres amb Milkshake, una sessió dedicada a temes pop, dance i rock. Tot això, com sempre, amb Bulma Beat i Mr. Majestyk. L’objectiu del local és “estrenar els temes que encara no hem tingut ocasió de ballar”.

I divendres, la cantant i DJ Nina Kraviz juntament amb Mad Miran i Aïsha Devi DJ donaran el tret de sortida a la reobertura de l’oci nocturn a l’Apolo. Kraviz no es coneix com una DJ de música tecno en el sentit clàssic del terme. En lloc de seqüències repetitives i temàtiques, planteja una sessió eclèctica amb incursions en l’acid-house, la música disco, el trance i el drum-and-bass. L’any 2017 va ser escollida la millor punxadiscos del món per la revista ‘MixMag’.

Wolf Barcelona

Els dijous universitaris també tornaran a Wolf Barcelona amb la festa Wolfeo. En aquesta ocasió arribarà amb una sessió especial de benvinguda per la reobertura de l’oci nocturn amb reggaeton i altres èxits amb Mars by Midnight.