botigues obertes 6 8 desembre 2022 barcelona catalunya
autor: Vicente Zambrano

El 6 de desembre del 2022 ha estat festiu amb motiu del Dia de la Constitució, tal com ho és també el dia 8, pel Dia de la Immaculada Concepció. La primera jornada ha caigut en dimarts i la segona ho farà dijous i, per tant, no només es pot fer el pont del desembre 2022, sinó que també pots fer un gran aqüeducte i tenir lliure tota la setmana. En qualsevol cas, et preguntes si hi ha botigues obertes el 8 de desembre del 2022 a Barcelona i Catalunya? No saps quins comerços poden obrir aquests dies?

Et detallem si hi ha botigues obertes el 8 de desembre del 2022. T’avancem podran obrir totes a diferència del dia 6, quan només ho van poder fer uns concrets.

Botigues obertes el 6 de desembre del 2022

Dimarts, 6 de desembre, no estava marcat en el calendari del 2022 perquè totes les botigues i els centres comercials de Barcelona poguessin obrir portes. Tampoc a Catalunya. Ara bé, havies de tenir en compte que hi ha establiments comercials que poden obrir tota la setmana, de dilluns a diumenge, inclosos els festius. Són els següents:

  • Supermercats de 24 hores que no tenen limitacions.
  • Rebosteries, pastisseries, xurreries, forns de pa i comerços de plats preparats.
  • Museus i altres establiments en recintes d’afluència turística.
  • Quioscos i floristeries.
  • Botigues dins d’hotels.
  • Botigues en punts fronteres, estacions i mitjans de transport.

Per tant, la majoria de botigues no han pogut obrir portes el 6 de desembre. Però atenció, perquè la situació canvia dos dies després.

Botigues obertes el 8 de desembre 2022

El dijous, 8 de desembre és un dels dies marcats en el calendari del 2022 en què botigues i centres comercials poden obrir portes. Això, perquè els comerços puguin funcionar amb normalitat en un període important, tenint en compte la campanya de Nadal 2022 a Barcelona. Això vol dir, per tant, que totes les botigues que ho vulguin podran mantenir l’horari d’obertura d’un dia laborable.

Això afecta tant Barcelona com Catalunya. Tres dies després, l’11 de desembre, malgrat ser diumenge, també hi haurà botigues obertes, així com el 18 de desembre.