Poques vegades el 'No woman, no cry' de Bob Marley sona al Palau de la Música. L'harmònica, que emula Bob Dylan, tampoc no és un instrument habitual d'aquest auditori. Amb quaranta anys de trajectòria, el barceloní Joan Vinyals ha compartit escenari amb noms com Gato Pérez, Pau Riba, Yoko Ono i, últimament, Juan Perro, l'exlíder de Radio Futura. En aquesta ocasió, però, el músic s'ha aparellat amb el francès Jean Paul Dupeyron, establert a Barcelona des de fa 25 anys, per presentar un espectacle en què barregen versions de diversos gèneres amb temes propis. El format del festival Más i Más és efímer. Tres actuacions consecutives de trenta minuts cadascuna. JEAN PAUL DUPEYRON i JOAN VINYALS, músics "Una vegada estàs calent... Però com que són tan seguits sembla un concert de tres parts." La complicitat d'una llarga amistat es plasma dins i fora de l'escenari. A l'hora de la cervesa, el tema de conversa és recurrent: El 21% de l'IVA cultural. JEAN PAUL DUPEYRON i JOAN VINYALS, músics "Anem fent el que podem. Hi ha menys consum, això està clar! Per sort, tots dos cantem i això ens permet treballar fent anuncis i posant la veu en publicitat, a banda dels concerts amb guitarra. Ens hem de buscar la vida." A banda de músics de renom internacional, un any més el festival Mas i Mas continua apostant per autors de casa. La parella formada per Joan Vinyals i Jean Paul Dupeyron repetiran espectacle aquest dimarts amb tres actuacions més.

Un any més, a banda de músics de renom internacional, el Mas i Mas Festival continua apostant per autors de casa. Amb quaranta anys de trajectòria, el barceloní Joan Vinyals ha compartit escenari amb noms com Gato Pérez, Pau Riba, Yoko Ono i, últimament, Juan Perro, l’exlíder de Radio Futura. En aquesta ocasió, però, el músic s’ha aparellat amb el francès Jean Paul Dupeyron, establert a Barcelona des de fa 25 anys.

Malgrat el llarg recorregut de les seves carreres, tots dos músics noten la crisi de valent. Especialment d’ençà de l’increment de l’IVA cultural fins al 21%. “A banda de tocar la guitarra i altres instruments, tots dos cantem. Això ens permet treballar en el món de la publicitat fent la música dels anuncis i posant-hi la veu. Ens hem de buscar la vida!”, explica Dupeyron.

El tàndem ha actuat en un format efímer i consolidat del festival. Tres actuacions pràcticament consecutives de trenta minuts de durada. Dimarts els espectacles a la sala d’assaig de l’Orfeó Català del Palau de la Música es repetiran.