Public al toc d'inici de les festes de la Mercè 2020
Imatge: Edu Bayer (Ajuntament de Barcelona)

Algunes de les entrades per a la Mercè 2021 s’han exhaurit en poca estona. Aquest és el cas dels concerts de The Crab Apples amb Sofía Gabanna i Stay Homas o d’Oques Grasses amb Buhos i Joana Serrat, programats en el marc del Música Viva. Si ets un dels afortunats que han aconseguit un dels accessos, has de saber, però, que podries perdre el teu seient si no assisteixes als primers espectacles.

Si vols gaudir del concert que has reservat has de tenir en compte les normes aplicades per l’Institut de Cultura de Barcelona. Les entrades per a la Mercè 2021 preveuen una reserva amb diversos concerts o espectacles, de manera que cada localitat serveix per a tots els espectacles d’aquella franja horària. Per exemple, si has aconseguit una entrada per al concert d’Oques Grasses, també podràs veure el de Buhos i Joana Serrat.

En el cas del Fòrum i l’Estadi Olímpic, has d’accedir amb temps al recinte o podries arribar a perdre les entrades si quan comenci el segon concert de la franja horària reservada encara no has ocupat el teu seient. Si passa això, la reserva quedarà cancel·lada i tornarà a estar disponible al web. Per tant, podrà entrar-hi una altra persona aprofitant l’entrada que ha quedat lliure.