Pel que fa a aquesta aposta tan poc coneguda, el teatre per a nadons, els organitzadors apunten que, malgrat el que pugui semblar, les sessions amb aquest tipus de públic son molt silencioses i són obres especialment visuals. Cada diumenge al migdia, amb un preu de vuit euros, els més menuts i els seus pares poden gaudir del teatre per a nadons.

Pel que fa a la resta de programació, les representacions comencen a les nou de la nit, amb un preu de 16 euros. L’obra ‘Parias’ serà la responsable, el 12 de setembre, de donar el tret de sortida.

La Sala Fènix, ubicada al bell mig del Raval, segueix apostant aquesta temporada pel teatre del gest i de la màscara i del 27 al 30 de novembre programarà el MOV Festival, que aplega diferents artistes de teatre físic que, amb un format breu de 45 minuts, es volen donar a conèixer al públic barceloní.

El cabaret, i en concret l’obra ‘El cabaret de la mujer pájaro’, segueix tenint presència a la sala. Serà cada dijous, amb la incorporació, el mes de novembre, del cabaret ‘Lecoq’, en aquesta aposta cada cop més decidida de la Fènix de potenciar el teatre de gest.