Set personatges... i una única actriu per interpretar-los a tots. És la gran particularitat d'aquesta obra de teatre al teatreneu. Una comèdia en què set dones busquen la parella perfecta amb el mètode "speed dating", és a dir, de cites ràpides. MARIA EUGÈNIA CASANOVA, actriu "L'agència va néixer una mica amb aquesta idea de gent sola que busca l'amor. Com avui en dia hi ha les pàgines de contacte i abans hi havia les agències matrimonials. He agafat uns personatges que són tots reals, de la vida quotidiana. Tothom coneix una pollera, una pepera, una ionqui o una monja. Llavors el que he fet és donar-los la volta i portar-los una mica a la caricatura." L'espectacle s'emmarca dins el festival Festihu, que se celebra durant aquest mes i que ja suma quatre edicions. 'Agència matrimonial 7 d'amor' en què, a més, tots els personatges tenen un passat peculiar i el públic hi té un paper molt important perquè la funció avanci. "Els primers personatges a la gent li costa participar però després es comença a animar...""Més que difícil per mi ha estat divertit sobretot quan em poso la perruca." "La idea de l'agència fa un temps que em ronda pel cap i la veritat és que vaig ficar-me en pàgines de contactes i vaig respondre les 300 preguntes que hi ha i una vegada vaig tenir les preguntes fetes vaig pensar en fer els personatges a base de les preguntes." Per als qui vulguin veure com acaba la història d'aquestes dones encara estan a temps fins a finals de setembre.

La funció es desenvolupa a partir de set dones que van a una agència matrimonial per trobar l’home perfecte. Una comèdia que requereix la participació del públic perquè avanci la història. Totes elles són personatges estereotipats que en alguns casos podrien recordar persones properes als espectadors.

Maria Eugènia Casanovas interpreta les caricatures de set dones de diferents condicions socials, com una monja, una treballadora d’un servei de neteja o una prostituta.

L’espectacle forma part del FestiHu, un festival d’humor que aquest estiu ja celebra la quarta edició i que agrupa més de 15 espectacles durant més de 30 funcions. El festival se celebra a l’Aquitània Teatre i al Teatreneu.