Ho ha anunciat aquest dilluns el Grup Focus, que dirigeix quatre teatres a Barcelona: Goya, Romea, Villarroel i Condal.

Pel que fa al Teatre Goya, el director, Josep Maria Pou, ha explicat que pujarà als escenaris juntament amb l’actor Joel Joan per interpretar l’obra ‘Taking sides’, de l’escriptor sud-africà Ronald Harwood. Pou ha remarcat que l’objectiu és “fidelitzar el públic” i ha anunciat que farà una producció amb l’actriu Míriam Iscla, el tàndem amb Emma Vilarassau a l’obra Barcelona, del dramaturg Pere Riera.

‘La extraña pareja’ torna al Condal amb Joan Pera i un altre actor que substituirà el desaparegut Paco Morán. I la directora de la sala Villarroel, Tania Benlla, ha anunciat que programarà la propera obra de Marta Buchaca, amb l’objectiu de donar suport als autors autòctons.

Així mateix, Focus estrenarà una nova peça de l’actriu Emma Vilarassau, una obra de Concha Velasco i històries de Geronimo Stilton.

Bon any, millor temporada

Segons el president del Grup Focus, Daniel Martínez, la temporada anterior van tocar fons i aquest 2014-2015 tenen el propòsit de recuperar-se. Per això, augmentaran les inversions i destinaran uns dos milions d’euros a les produccions, 200.000 més que el 2013. Tot i així, Martínez ha afirmat que tots els teatres barcelonins de Focus “han donat bons resultats”.