La nova direcció del museu ha decidit engegar una nova etapa i fer-se més gran. Actualment té prop de 61.000 visitants l’any, però la majoria són turistes estrangers. Majoritàriament el visiten els russos, els italians, els francesos i els anglesos. Segons Cervera, un dels objectius és que el museu sigui conegut entre els barcelonins.

Aquest espai cultural va néixer l’any 97 i des de llavors ofereix un recorregut històric i cultural sobre la influència de l’erotisme en la civilització. Segons Cervera és l’únic al món que parla de la història de l’erotisme plasmada sobre l’art. La direcció del museu està redistribuint l’obra en diversos espais, fins i tot en alguns de nous. Una col·lecció que té més de 800 peces, entre escultures, talles, gravats i fotografia.

Les joies del museu: dos gravats de Picasso

La nova direcció ha incorporat dues noves peces a la col·lecció permanent. Es tracta de dos gravats que formen part de la col·lecció “Suite 347” de Pablo Picasso. De fet, la “Suite 347” es considera un diari personal de l’artista marcat pel seu caràcter eròtic. Els gravats es presentaran el pròxim 29 de gener en una nova sala d’exposicions. La directora del museu ha avançat a BTV que s’està treballant per incorporar una obra de Dalí.

Situat just al davant del Mercat de la Boquera, al número 96 de la Rambla, el museu obre les portes tots els dies de l’any, excepte per Nadal. Els visitants tenen la possibilitat de fer una visita guiada amb la Marilyn Monroe del museu, una actriu que ja s’ha convertit en la icona d’aquest equipament cultural. Una altra atracció és el remodelat Museu de l’Eròtica, que acollirà també diverses exposicions. En les pròximes setmanes s’hi instal·larà una obra d’escultura eròtica a la pedra.