"Aviam... oh, el piu piu!" A través d'una història senzilla, amb poca paraula i sobretot, molts sons, l'espectacle 'Piu piu' narra les aventures quotidianes de cinc pollets. El llenguatge sensorial hi juga un paper decisiu. NONA UMBERT, actriu i escenògrafa "Sempre amb el públic assegut a terra, obra molt propera..." Al llarg de poc més de mitja hora, els petits segueixen amb atenció la narració de l'obra. En molts moments, a més, hi participen. N'hi ha que, fins i tot, no poden aguantar el riure. Precisament per adaptar el contingut de l'obra al públic més petit, 'Piu piu' està fet amb assessorament pedagògic de responsables d'escoles bressol. XAVIER BASTÉ, director de 'Piu piu' "Que el contingut de l'espectacle, la manera de donar-ho sigui l'adient, que els arribi." Fa més d'un any i mig que es representa a teatres de Catalunya. De fet, arran de l'èxit de l'any passat, l'Almeria Teatre acull per segona vegada l'espectacle. És un tipus de teatre amb poca oferta però amb un públic emergent. JORDI CABELLO "Volem que sigui la introducció del Manel al món del teatre." GEMMA SEGARRA "Té una història darrere i que als nens els hi agrada molt per obrir imaginació." Per qui en tingui ganes, 'Piu piu' es representarà els dos propers caps de setmana.

Dirigit als infants de fins a tres anys, el contingut de l’obra de teatre ‘Piu Piu’ està fet amb l’assessorament pedagògic de responsables d’escoles bressol, per tal d’ajustar-se a les necessitats dels més menuts.

Fa més d’un any i mig que es representa a teatres i escoles bressol de Catalunya com a eina per oferir als més petits una primera aproximació al teatre. De fet, arran de l’èxit de l’any passat, l’Almeria Teatre acull per segona vegada l’espectacle, que es representarà els dies 19, 25 i 26 de juliol.