La plana internacional és un dels grans atractius del festival Cruïlla, però també ho és el fet que barreja molts estils musicals diferents

i per a tots els públics. A més, els organitzadors fan una aposta clara per artistes d’àmbit nacional i aquest dissabte dos exemples han estat Coriolà o Miquel Serra. Això sí, aquests han estat uns concerts amb un ambient molt més distès i relaxat, que concorda a la perfecció amb els seus estils musicals.

Els mallorquins Miquel Serra han fet un repàs per l’últim àlbum publicat, però també han rememorat altres temes com ‘Cafè distant’ o ‘Dos llamps’. Tot i que ja són veterans al Primavera Sound, aquest any han assolit un nou repte i s’han estrenat al Cruïlla. Els èxits del grup es van sumant i el proper gener de 2016 començaran a treballar en un nou disc que seguirà l’estil dels altres, tot i que, segurament, serà “més tranquil i més ambiental”.

Pel que fa als artistes internacionals, Aloe Blacc va ser un dels que més públic va aplegar, juntament amb la nord-americana Lauryn Hill. L’australià va fer palesa la seva llarga trajectòria musical, amb uns inicis prematurs als nou anys. Res a envejar per part de l’exmembre de The Fugees, que, tot i que va començar amb tres quarts d’hora de retard, va seduir el públic amb el soul i el hip-hop que la caracteritzen.

L’organització espera superar l’assistència de l’any passat, que va ser de 42.000 persones. Només en els últims dos dies han passat pel festival 41.000 assistents, bona part concentrada en la jornada de dissabte. Aquest diumenge, la programació presenta un cartell més reduït, amb només cinc concerts a la tarda.