Els plans urbanístics del 22@ han provocat el tancament forçat de l’emblemàtica sala Rocksound. Aquest diumenge el bar musical, que va obrir les portes l’any 2008, ha fet els últims concerts per acomiadar-se dels incondicionals que hi han assistit durant 12 anys. El 10 d’octubre l’edifici del carrer dels Almogàvers serà enderrocat.

Rocksound s’ha acomiadat amb diferents concerts durant tot el cap de setmana. Hi han actuat grups com Santacreu o Els Mambo Jambo, que han fet tres actuacions del seu concert perquè, per torns, hi poguessin anar entrant els nombrosos incondicionals que han vingut a acomiadar-se del bar de concerts.

Segons explica el responsable de la sala, Antonio Celeiro, fins i tot hi ha gent que volia emportar-se un record de l’espai i els han demanat rajoles del bany, trossos d’escenari o un tros de la barra quan la tallin. Celeiro diu que no s’esperava que tanta gent volgués apropar-se a dir un últim adeu al Rocksound.

No descarten més propostes en un futur

Els responsables asseguren que no volen renunciar a portar la música underground, nacional i internacional, a la ciutat. Per aquest motiu, no descarten tornar amb més propostes que ajudin a apropar els barcelonins a estils musicals com el blues, folk, heavy metal, country, punk i, especialment, el rock&roll.