senyor oca cruilla

(ACN) Sergi Sales, conegut artísticament com a Senyor Oca, ha donat positiu al test d’antígens i no podrà tocar en la inauguració del festival Cruïlla. El seu concert, previst per a les 17.20 h a l’escenari Estrella Damm, serà substituït per Sr. Wilson i Griffi. El certamen ha començat a fer aquest dijous al matí els primers tests entre els treballadors i artistes i ja s’han detectat els primers resultats positius. De fet, el mateix director, Jordi Herreruela, ja ha dit que creuen que hi haurà un índex de positivitat més elevada de l’esperada inicialment.

Aquest dijous està previst que obrin el festival els grups Kase.O Jazz Magnestism, Natos i Waor, Lágrimas de Sangre i Rayden. Senyor Oca ha quedat finalment anul·lat. Divendres 9, les actuacions programades inclouen grups com Zoo (que ja van haver de suspendre l’actuació prevista al Canet Rock per casos positius a l’equip tècnic), Two Door Cinema Club, Amaral, La Casa Azul, Manel o Sopa de Cabra. El tercer dia hi actuaran Izal, Leiva, Morcheeba, Tom Walker, Dorian, Iseo & Dodosound, Coque Malla i León Benavente. Tots ells, a més dels treballadors i periodistes, haura de dur mascareta FFP2, excepte quan hagin d’actuar, menjar o beure.

25.000 tests diaris al públic assistent

L’organització ha preparat un gran dispositiu al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), convertit en un espai on cribraran 25.000 persones diàries cada una de les tres jornades de festival (dijous, divendres i dissabte). El dispositiu inclou un equip sanitari de fins a 300 persones, 200 dels quals són els auxiliars d’infermeria que realitzaran els tests (fins a 4.200 per hora en el moment de major activitat) i 100 són validadors de les proves. Els assistents tenen una hora assignada per fer-se la prova, que serà entre les 15 i les 22 h.