concerts festes gràcia 2021

La Mercè 2020 arribarà a tots els districtes de la ciutat. Aquest va ser un dels anuncis que es van fer en la presentació del cartell i el pregoner de la Festa Major de Barcelona. Però no tots els districtes tindran concerts, que aquest any són diürns, amb aforament limitat i reserva prèvia per la situació sanitària. En la llista d’escenaris en què s’han programat activitats musicals no hi apareix Sarrià – Sant Gervasi.

L’Institut de Cultura explica que el districte sí que tindrà activitats d’arts escèniques i cultura popular, que s’anunciaran la setmana vinent. A Twitter, alguns usuaris s’han fet ressò de l’absència de Sarrià – Sant Gervasi en el desplegable de districtes al web de la Mercè 2020. Fins i tot s’hi ha afegit el líder municipal d’ERC, Ernest Maragall, que es pregunta: “No sé si Sarrià – Sant Gervasi ha desaparegut del mapa o és que el govern municipal ha decidit que no existeix”.

La Mercè 2020 tindrà concerts en escenaris habituals com la plaça de Joan Coromines, l’Antiga Fàbrica Damm, el Fòrum o la plaça Major de Nou Barris. A més, enguany s’hi han afegit espais nous com ara la Model, la Casa de l’Aigua, la Fabra i Coats, el Teatre Grec, els entorns del Camp Nou, el Parc Güell, l’aparcament de la Mar Bella i els Jardins del Doctor Pla i Armengol.