Sagrada Familia

La diada de Sant Jordi del 2019 a Barcelona també se celebrarà a la Sagrada Família. El monument és un referent històric i cultural de la ciutat i ofereix la possibilitat de viure la diada de la rosa i el llibre d’una manera diferent.

Entrades especials per visitar la Sagrada Família al vespre

Les activitats programades s’iniciaran el 22 d’abril amb una visita al temple fora de l’horari habitual, com ja va passar el 2018Serà a les 20.30 h i per entrar-hi s’haurà de participar en un sorteig de 160 entrades dobles. Cal que els participants accedeixin als perfils d’Instagram i Facebook de la Sagrada Família fins al dia 8 d’abril i responguin una pregunta i un formulari.

Vista única a l’escultura de Sant Jordi

La visita especial es farà en quatre torns diferents entre les 20.30 i les 21.15 h i durarà 45 minuts. Els visitants podran arribar fins a les Veus Blanques, un espai situat a 15 metres d’altura. Des d’aquí tindran una vista única del balcó del Jubé, on està situada l’escultura de Sant Jordi feta per Josep Maria Subirachs, que té tres metres d’altura i que s’ha declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Els visitants també veuran la barana del Jubé il·luminada i guarnida amb roses vermelles.

Entrada gratuïta per als Jordis, Jordines, Jorges i Georgines

El 23 d’abril tindran accés gratuït al temple els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines per celebrar el sant. Per acreditar el nom només caldrà que presentin el DNI a les taquilles del carrer de Sardenya i podran entrar-hi sense pagar i amb un acompanyant. L’accés gratuït per als Jordis també serà a la Casa Museu Gaudí situada al Parc Güell. L’horari del dia de Sant Jordi a tots dos espais serà de 9 a 20 h.