Els dies 4, 5 i 6 d’abril del 2019 se celebra a la Sala Upload de Barcelona la quarta edició del ​BCN Psych Fest, un festival de música centrat al 100 % en psicodèlia, shoegaze, kraut rock, desert rock i post-punk que comptarà amb la presència de bandes internacionals, DJ i “light show”.

Lloc: Poble Espanyol (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 )

Data: 4, 5 i 6 d’abril 

Preus: 

Abonament de 3 dies: 59 €

Entrada de dijous: 14 €

Entrada de divendres o dissabte: 28 €

 

Tots els artistes confirmats del Barcelona Psych Fest 2019

Dijous, 4 d’abril

Jacco Gardner’s

Amant del pop psicodèlic i barroc dels anys 60, ve a presentar el seu àlbum ‘Somnium’.

Divendres, 5 d’abril

Spectrum

La banda a la qual ha dedicat el seu temps durant les dues últimes dècades és continuista respecte al seu treball en Spacemen 3 i E.A.R. (Experimental Àudio Research), un vehicle per a dominis més abstractes, en la seva majoria peces al·lucinants basades en sintetitzadors.

FEELS

FEELS són una d’aquestes formacions californianes que viuen a mig camí entre el garage que aspira a ser allò més rugidor, juntament amb una faceta que per a moments se submergeix en el fuzz més enrevessat.

The Dandelion

Neix com el projecte d’estudi de Natalie de Silver, “anima mater” de la banda i la responsable d’escriure, gravar i produir tots els temes.

Sugar Candy Mountain

Si Brian Wilson hagués pres àcid a les platges del Brasil i decidís gravar un disc amb Us Mutants i The Flaming Lips, sonaria així: pop psicodèlic, Wall-*of Sound i balades de platja.

VEetviolet

No espereu l’enèsima reinvenció del garage, sinó l’explosiu i acolorit univers d’un friqui de l’autoproducció fascinat per les possibilitats dels sintetitzadors. El resultat és un exercici de pop dels anys 60 carregat de densitat psicodèlica, matisos, fuzz, deliri sorollós, reverb i ressons.

Dissabte 6 d’abril

Flamingods

Flamingods és un grup de rock alternatiu de Londres i Bahrain fundats per Kamal Rasool el 2010.

CAVE

Han estat molt de temps perduts en un llarg viatge per fer un breu i feliç cop d’ull a l’infinit. Ja de tornada, els de Chicago aportaran la necessària dosi de psicodèlia, dron i kraut rock.

The Loons

The Loons han estat jugant la seva marca llesta, enginyosa de música de batec psicòtic durant gairebé 20 anys.

Hooveriii

Parlem d’una banda de rock espacial psicodèlica i dinàmica, amb afilats riffs de guitarra, delicioses harmonies de veu, arranjaments de sintetitzador o saxòfon i una posada en escena plena d’energia contagiosa.

Los Estanques

Entre els valors nacionals i, en primer lloc, uns músics que no arriben a la trentena obstinats a recuperar el pop progressiu en castellà. L’obsessió d’Íñigo Bregel, principal compositor de Los Estanques, ha fet que es revelin com una estranya “avis” en el panorama musical actual, poc acostumat al singular de les melodies, les dinàmiques i els canvis d’esquema.

My Expansive Awareness

Una estupenda banda de neopsicodèlia i space rock nascuda a la fi del 2013 que, malgrat la seva curta vida, ja ha compartit escenari amb referents internacionals de l’escena psicodèlica.

Com arribar i tornar del Barcelona Psych Festival

Metro

Línies: 1 i 3 (parada Plaça Espanya )

Horari: dijous i divendres, fins a les 2 h i a partir de les 5 h / Dissabte, servei continu

Bus

Línies: 13, 23 i 150 (parada Poble Espanyol)

Horari:

feiners: de 5.20 a 22.40 h (Línia 13)

feiners: de 7 a 21 h (Línia 150)

de 6.30 a 23 h

Bus Nit

Línies: N15, N1 i N17 (parada Gran Via – Farell)

Horari: de 23 a 6 h

Tren

FGC: parada Plaça Espanya

Bicing

Estació 182: Gran Via de les Corts Catalanes, 273