L’oferta per celebrar la nit de Cap d’Any 2023 a Barcelona és molt àmplia. A l’agenda de propostes hi ha des de l’espectacle de Maria Cristina, amb drons, llums i focs artificials, fins a les tradicionals festes a les discoteques i locals d’oci nocturn. Els amants de la cultura també tenen l’opció d’entrar al 2024 des d’alguns dels teatres de la ciutat amb raïm, cotilló i cava. I, atenció, perquè encara alguns tenen entrades disponibles.

Nit de Cap d’Any 2023 als teatres de Barcelona

El Mago Pop al Teatre Victòria

L’il·lusionista català Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop, fa una funció especial de la nit de Cap d’Any al Teatre Victòria. Després de debutar a Broadway i de ser anomenat Ramblista d’Honor, El Mago Pop oferirà l’espectacle ‘Nada es imposible’, el xou que més ha recaptat en una sola setmana a la ciutat de Nova York. L’entrada inclou cotilló, cava i moltes sorpreses més.

‘The producers’ al Teatre Tívoli

Els amants dels musicals tenen l’opció de començar el 2024 amb l’espectacle ‘The producers’ al Teatre Tívoli, una adaptació d’un musical basat en la primera pel·lícula dirigida per Mel Brooks. Durant la representació, que arrencarà a les 21 h, els espectadors podran menjaran els grans de raïm i tindran cotilló.

‘Escape room 2’ al Teatre Condal

Quatre personatges intenten sortir amb vida d’un perillós “escape room”. Aquesta és la sinopsi de l’obra de teatre ‘Escape room 2’, la proposta del Teatre Condal per encetar un 2024 envoltats de cultura. Aquest thriller còmic escrit per Joel Joan i Hèctor Claramunt és la seqüela d’un espectacle d’èxit al Teatre Goya. Les entrades estan exhaurides.

‘Tot l’any pot ser Nadal’ al Teatre Romea

Joan Pere convida els barcelonins a començar l’any amb ‘Tot l’any pot ser Nadal’, un muntatge que explica la història d’un avi que ha oblidat l’esperit nadalenc igual que ho fa el senyor Scrooge a ‘El conte de Nadal’, de Charles Dickens. La representació d’aquesta nit inclou raïm, una copa de cava i cotilló.

Abba the New Experience al Teatre Cúpula Arenas

Després de passar pel Palau de la Música, el grup ABBA The New Experience acomiada l’any des del teatre de la cúpula de les Arenes amb un tribut al grup suec que va triomfar als 70 i els 80. No són els artistes originals, però ho semblen, tant pels temes com pel vestuari, la posada en escena i les coreografies.

Altres propostes teatrals per al 31 de desembre

Si cap de les propostes anteriors t’acaba de convèncer, també tens l’opció de gaudir de ‘La forma de las cosas’, al Versus Teatre, ‘Lo nuestro estaba cantado’, a l’Aquitània Teatre, o de l’obra ‘No et vesteixis per sopar’, a la Sala Ars Teatre.