Llibres amb impermeable. Durant tot el diumenge el cel ha aguantat, però a partir de les 7 de la tarda els ruixats han descarregat i els visitants de la fira del llibre han hagut de marxar cames ajudeu-me. Tot i així, el balanç del primer cap de setmana és positiu. MONTSE AYATS, presidenta de la Comissió Organitzadora de la Setmana del Llibre "Està anant bé malgrat el temps, la pluja. Molta gent ve a passejar a badar i després van a les activitats. Passejar i remenar funciona." Per ara, el ritme de vendes és similar al de l'any passat. Entre els llibres més venuts, 'Victus' i més Victus, d'Albert Sánchez Piñol. En algunes parades també s'ha esgotat el darrer llibre de Sergi Pàmies. XAVIER CUSSÓ, Edicions del Pirata 7.00 "No va malament, anem venent. No és una cosa extraordinària, però es va venent. Es crea un ambient bonic, però quan plou la gent desapareix." El tricentenari de 1714 marca l'agenda d'activitats de la setmana del llibre en català. El protagonisme, però, aquest diumenge se l'ha endut Salvador Espriu. Durant tot el dia, diverses companyies de teatre amateur han interpretat fragments de l'obra de Salvador Espriu. Més tard, era el torn dels professionals, però s'ha hagut d'ajornar per la pluja. JORDI BOIXADERAS, actor "Era un home amb un cap molt fondo. Amb molta història al darrere i potser sí que t'has de posar dins de la seva pell, en el sentit de posar-te en el seu moment, de pensar en el contacte que va tenir amb la mort dins l'àmbit familiar...." Sota la pluja, paciència i resginació.

Aquesta és la segona tarda que se suspenen part dels actes de La Setmana. Aquest dissabte ja es va haver d’anul·lar el ‘Rememorant l’any 1714’, a càrrec de l’historiador Toni Soler, i el recital de poesia de Joan Margarit. La presidenta de la Setmana del Llibre en Català, Montse Ayats, assegura que “és impossible tornar a programar els actes que s’anul·lin, ja que aquests dies l’agenda de la Setmana està plena a vessar d’activitats”.

La tempesta està afectant a les vendes, tot i que des de l’organització confien que els propers dies es recuperaran perquè “la gent té ganes de venir a comprar un llibre en català”, segons Ayats. Alguns però, ja s’atreveixen a dir quins han estat els llibres més venuts: ‘Victus’ d’Albert Sánchez Pinyol i ‘Cançons d’amor i de pluja’, de Sergi Pàmies, que ja s’ha esgotat en algunes parades.