Artistes com el pallasso i director Leandre Ribera, la coreògrafa Katia Benbelkacem o la companyia de teatre Los Corderos, són alguns dels protagonistes dels 35 espectacles que aquesta temporada passaran pels escenaris de l’Espai Brossa. Entre la programació, hi destaca ‘Démodes’, una tragicomèdia de circ de Leandre Ribera, guardonada amb el Premi Nacional de Circ l’any 2006, i ‘Carnaval de màgia’, un espectacle transformista en què la disfressa i l’antifaç seran els elements màgics del joc de mans.

El 3 d’abril a la Sala Leopoldo Fregoli s’estrenarà ‘Lucrècia, una tragèdia republicana’ de Joan Ramis i Ramis sobre la història de la literatura dramàtica. Al juny, Los Corderos visitaran la Sala Joan Brossa amb ‘El Hombre visible’, la història d’un home molt insegur que finalment aconsegueix explicar una trista història d’amor.

I pel que fa la dansa, aquesta temporada a la Seca Espai Brossa també es podrà gaudir d’un espectacle de dansa contemporània dissenyat per la coreògrafa Katia Benbelkacem: ‘Nipples thoery’, una història de dones que no estan d’acord amb la dictadura masclista.

Les últimes obres de la temporada, ‘La Padrina’ i ‘Cartas portuguesas’ es representaran el 27 de juliol.