paul-mccartney

El cantant i compositor britànic Paul McCartney ha anunciat que tornarà a actuar a Barcelona. El concert serà el 17 de juny del 2020 i es farà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de gairebé quatre anys sense que McCartney hagi visitat Barcelona, el vinent ho farà dins el marc de la gira mundial Freshen Up, que va començar el mes de setembre del 2018 al Quebec (el Canadà) i l’ha portat a visitar diverses ciutats d’Àsia i d’Amèrica.

Durant gairebé tres hores d’espectacle, el cantant, de 77 anys, repassarà part dels grans èxits de The Beatles i els temes clau de la seva carrera musical i presentarà les cançons del seu últim disc, ‘Egypt station’. El de Barcelona és l’únic concert previst a tot l’estat espanyol de la gira Freshen Up.

Les entrades generals, a la venda el 4 de desembre

Les entrades generals es posaran a la venda el 4 de desembre a les 10 del matí, tot i que dos dies abans, el dia 2 de desembre, s’habilitarà la prevenda d’entrades per als usuaris registrats al web de la promotora Live Nation Espanya.

L’anunci del concert a Barcelona de Paul McCartney coincideix amb el d’altres artistes com Bad ReligionCat Stevens, que també han confirmat actuacions a la ciutat l’any 2020.