(ACN/redacció) Té un lloc a la plana musical catalana i s’obre portes a la internacional amb un so americà que ja la defineix. Coincidint amb el 150è aniversari de la Mercè, Serrat ha desplegat aquest dissabte el so clàssic americà que la caracteritza amb tocs de pop, acompanyada a l’escenari de The Great Canyoners, la seva banda habitual en una actuació passada per aigua i marcada per la poca presència de públic.

Tot i que les entrades als concerts estaven exhaurides, la gran majoria de cadires a l’Escenari Mediterràniament d’Estrella Damm han quedat buides. La vigatana ha cedit el testimoni al rock festiu de Buhos i al pop-rock d’Oques Grasses.

Tercera nit de Música Mercè

Al Fòrum no ha estat l’únic focus de música en directe aquest dissabte. A l’Estadi Lluís Companys, els encarregats de posar el ritme han estat el pop juvenil de Mosaic, la rumba, el folk i la cúmbia de Roba Estesa, el pop folk de Sense Sal i la música festiva de Pepet i Marieta.

La jornada musical s’ha celebrat també a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on hi ha desfilat Eterna Joventut, Estruç, Tronco, Lidia Damunt i Rusowsky.

L’aforament als concerts estava limitat i l’accés només era possible si es reservava entrades al web. El mal temps i les poques cancel·lacions de reserves han provocat que en molts concerts hi hagi hagut cadires buides.