Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer i per celebrar 10 anys de la Fundació Pasqual Maragall s’ha presentat a l’Auditori d’RBA Editors el llibre ‘Records’. 40 amics de l’exalcalde i expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, hi rememoren moments viscuts amb el líder polític.

‘Records’ és un anecdotari, un recull de vivències de 40 personatges de diversos àmbits que van conèixer en primera persona Pasqual Maragall. Del periodista Queco Novell al banquer Isidre Fainer, passant per la cantant Mayte Martín o el realitzador Manuel Huerga. Els tres autors, Juan José Caballero, Carina Farreras i Suso Pérez, periodistes vinculats a ‘La Vanguardia’, van demanar als 40 personatges que expliquessin episodis memorables en companyia de Pasqual Maragall. Alguns els han explicat a l’acte de presentació: el publicista Lluís Bassat; l’esmentat Queco Novell; una estreta col·laboradora de Maragall, Margarita Obiols, i la periodista Júlia Otero.

La publicació del llibre coincideix amb el 10 aniversari de la Fundació Pasqual Maragall, que el líder polític va impulsar l’any 2008 per un futur sense Alzheimer. Part de la recaptació de les vendes es destinarà a programes d’investigació de la fundació. ‘Records’ és al mercat, tant en català com en castellà, des del dia 13 de setembre.